Loading...
X

Muis en Big


Mijn blog vriendin Jolie heeft van (oude) “Big en muis” tekeningen van me een heel mooie flash weten te maken. Omdat haar dochtertjes de beste jury zijn ben ik nu ervan overtuigd dat kinderen deze tekenstijl leuk vinden! Dankjewel Jolie.

My blog friend Jolie has made a great flash from my simple (old) pig and mouse “book”. I once made it in a simple style for children, but never used it. Since she is always so positive about my drawings I decided to send it to her and her 2 little daughters. They really liked it, so that’s why I feel better about the quality of the drawings (hahaha). Thank you Jolie!

6 observations on “Muis en Big
  1. avatar Ochrid

    Wat een schattige tekeningen! En een erg leuk verhaaltje (ik kan de witte tekst niet tegen elke achtergrond goed lezen).

     
  2. avatar marion

    Dankjewel! Het was eigenlijk ook alleen voor Jolie @ dochtertjes…maar ik vond de flash leuk genoeg om online te zetten.

     

Leave Your Observation

Your email address will not be published. Required fields are marked *